• Dolar
    32.394
  • Euro
    34.770
  • Ç.Altın
    3.960
  • Altın
    2.409
KIRIKKALE
21°
00:7

Öğleye kalan Süre

Kırıkkalegücü ‘nde İzzet Bora Vakası

Kepez maçı hazırlıklarının devam ettiği Kırıkkalegücüspor’da İzzet Bora’nın serbest bırakılması olay oldu. Bora’nın serbest kalmasıyla, sosyal platformda ortaya atılan iddialar spor kamuoyunu ikiye böldü.


İkinci yarının ilk maçında Kepez ile karşı karşıya gelecek Kırıkkalegücüspor’da ortalık karıştı. Ara transferin devam ettiği dönemde Kırıkkalegücüspor’da İzzet Bora’nın serbest bırakılması olay yarattı. Bora ve Kırıkkalegücü Teknik direktörü Hakan İlhan için sosyal medya platformlarında ortaya atılan iddia ve paylaşımlar ise spor camiasını ikiye böldü. 50 bin TL’lik bonservis parasının kulüp tarafından ödenmemesi gerekçesiyle ortaya atılan iddiaların konuşulduğu spor camiasında, kamuoyu konunun gerçek boyutunu öğrenmek istiyor.

Yaşanan gelişmeler üzerine Kırıkkalegücüspor kulübünden konuya açıklama geldi. Kulüp başkanlığınca yapılan açıklamada, sosyal medya paylaşımlarında ortaya atılan iddiaların gerçeği yansıtmadığına dikkat çekildi. Kırıkkalegücü spor kulübü başkanlığınca yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı.

!Bazı Sosyal medya hesaplarında kulübümüze gerçekleri yansıtmayan bilgilerin dolaştığını üzüntüyle görmekteyiz,

Kulübümüz eksi sporcularından İzzet Bora Sezon başında bulunduğu takımdan kulübümüze gelmek istemiş ancak Kendi oynadığı kulübün kendisinden 50.000,00 TL talep ettiğini beyan etmiş bizde bu parayı veremeyeceğimizi söyledik kendisi ödeyerek kulübümüze geldi başarılı olması halinde ilk yarının sonunda profesyonel yapacağımız sözünü vermiş bulunmaktayız, ilk yarı değerlendirme neticesinde izzet Boranın içerisinde bulunduğu bazı amatör ve profesyonel sporcularla yeteri kadar katkıda bulunamayacağı teknik heyet ile görüşülmüş olup yollarımız ayrılmış bulunmaktayız. Sportif Direktörümüz Hakan İlhan kendisine ve ailesine zaman ayırmadan günün 14 saat kulübümüzle geçirmektedir. Kendisine verilen Görevi en iyi şekilde yapmaktadır.

Kırıkkale Gücü Spor olarak Taraftar, yönetici, tüm Paydaşlarla birlikte birlik ve beraberliği ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde bu tür olayların gündeme gelmesi Kırıkkale Gücü Spor zarar vermektedir. Göreve ilk Geldiğimizde büyük maddi sıkıntı içerisinde olan Kulübümüz ilk geldiğimiz gün ile şimdiki durum göz önüne alındığında ne kadar mesafe kat ettiğiniz görülecektir.

Transfer yasağı kaldırmış, transfer çalışmaları başlamış, Kepez Maçı öncesi bu tür olayların gündeme gelmesi manidardır. Tüm Kırıkkale Gücü Sevenleri Kepez maçına davet etmekteyiz. Bu asılsız iddiaları gündeme taşıyan kişi kişiler hakkında hukuki süreç başlatılmış olup, Hiçbir Kırıkkale Gücü Sevdalısı ilimizin Tek Profesyonel takımı Takımımıza Leke düşüremez saygılarımızla.”

İlginizi Çekebilir

BALIŞEYH’E BİR KADIN ELİ DEĞSİN

İlginizi Çekebilir

Tüfekle oynarken arkadaşını öldürdü

İlginizi Çekebilir

İnterpol tarafından aranan terörist Kırıkkale'de yakalandı

Haber Yorumları

Yorum Yaz

56409

Hakkımızda

bayrakgazetesi.com.tr 'de ülke'ye dair önemli haberleri, Son dakika haberlerini ve ülke ile ilgili gelişmeleri, hava durumu ve namaz vakitlerini bulabilirsiniz.

Uygulamamız

Üyeliklerimiz

İha üyesidir

İletişim

#

#

#

#